Het Schlagerfestival komt op zaterdag 15 juli 2023 voor de derde zomer op rij naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke! Tickets en info

Het Schlagerfestival 2022

TRIXXO ARENA HASSELT

24 - 25 - 26 MAART 2023

Tel samen met ons af naar Het Schlagerfestival in Hasselt

Artiesten 2023

Overzicht

Nieuws

Overzicht
Sergio en Kürt Rogiers komen naar Hasselt
Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers, Lisa del Bo én De Romeo’s, het kruim van de Vlaamse showbizz, krijgt ook nog het gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers. De eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk en de laatste neemt als gastheer opnieuw de presentaties voor zijn rekening.
Rolschaatsende Christoff, Yves Segers, Luc Steeno en Matthias Lens warmden met Lisa del Bo, Willy Sommers en Laura Lynn op voor Het Schlagerfestival 2023.
Eind maart 2023 zijn ze in de Hasseltse Trixxo Arena allemaal van de partij op de 16de editie van Het Schlagerfestival, maar ondertussen trokken Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Laura Lynn, Matthias Lens, Luc Steeno én Lisa del Bo naar het indoor rolschaatspark Rollerland in Aalst.
Foto's zomereditie Middelkerke
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli vond de tweede zomereditie plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Bekijk hier enkele foto's.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie