Gunther Levi: “Nooit gedacht dat ik ze kon vangen!”

Terug naar overzicht
Gunther Levi: “Nooit gedacht dat ik ze kon vangen!”

Het Schlagerfestival 2025 belooft weer een groots spektakel te worden, met een nieuw en verrassend thema: 'Wild Wild West’! En niemand minder dan Gunther Levi, bekend van De Romeo’s, heeft dankzij de voorbereidingen voor de tv-spot iets bijzonders geleerd: lasso werpen!

Tijdens de opnames eind augustus, op de iconische countryranche 'El Paso', werd Gunther samen met De Romeo’s en andere Schlagersterren zoals Willy Sommers, Laura Lynn, Yves Segers, Jo Vally, Bram & Lennert, en presentator Kürt Rogiers helemaal ondergedompeld in de sfeer van het Wilde Westen. “Voor ik de saloon indook, moest ik eerst mijn ‘apart paard’ vastbinden”, lacht Gunther. “Daarna was het tijd voor de uitdaging: mijn Romeo-collega’s Chris Van Tongelen en Davy Gilles vangen met een lasso. Nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar het is gelukt!”

De tv-spot, waarin je kan genieten van de hilarische taferelen, wordt zowel op televisie als online getoond. “Het was een warme zomerdag en de sfeer op de set was fantastisch. We hebben veel gelachen, en ik weet zeker dat de mensen net zo hard zullen lachen als ze de spot zien”, zegt Gunther enthousiast.

Het Schlagerfestival 2025 vindt plaats op zaterdag 29 maart, zondagnamiddag 30 maart en zaterdag 5 april in de Trixxo Arena in Hasselt. Onder begeleiding van een liveband kan je genieten van optredens van Jan Smit, Willy Sommers, Yves Segers, Laura Lynn, De Romeo’s en nog veel meer Schlagerartiesten. Kürt Rogiers zal opnieuw de rol van gastheer op zich nemen en het publiek op een vrolijke manier meenemen door het 'Wild Wild West'-avontuur.

Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je tickets! 🎟️

Zadel je paard en maak je klaar voor een onvergetelijk Schlageravontuur! 🤠

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie